www.szelessavkereso.hu   www.szelessavindex.hu   www.ipdns.hu   www.szelessav.hu   www.szelessavmuhely.hu
gopedelec.hu

GoPedelec.hu oldal a 2012-ben végetért Go Pedelec! program folytatásaként a Szélessáv Közhasznú Alapítvány hozta létre, hogy a programban és a Go Pedelec! kiadványban felhalmozott tudás és tapasztalat nem menjen veszendőbe, a feledés homályába, a szükséges részek frissitésével azt naprakészen tartva szolgálja a Pedelec népszerűsítését.

Szeretnénk kerékpárra ültetni azokat akik ma kondíciójuk vagy környezeti nehézségek (hegyek) miatt nem kerékpároznak.

Szeretnénk bemutatni, hogy a pedelec kerékpározásnak milyen jó hatása van az egészségmegőrzés és a környezetvédelem tekintetében.

Tevékenységünk három fő pillére a szemléletformálás digitális és papír alapú kiadványokkal, rendezvényekkel és egyéb marketing eszközökkel. Ezen belül a GoPedelec program és annak kiadványának "újraélesztése", folytatása, frissíttet újra kiadása.

Másodrészről egy ingyenes kölcsönzői hálózat megteremtésével lehetőséget adni a pedelec kerékpárok életszerű kipróbálására, tesztelésére.

Harmadrészről, mimnél több helyen képviselni a kerékpárosok és ezen belül is a pedelec (elektromos) kerékpárosok érdekeit, például, hogy legyen adómentes a kerékpár mint természetbeni juttatás a munkahelyeken, valamint az egészségmegóvó jelegére való tekintettel nagyobb hangsúlyt kapjon a jövő fejlesztési terveiben.

  Az oldalt üzemelteti: Szélessáv Közhasznú Alapítvány